Framtids-Wikipedia 1.

År 2040 ca.

Sökord: ”genusvetenskap”

Genusvetenskap, 

En pseudovetenskap som växte fram ur feminismens tankegods och nådde sin kulmen under tidigt 2000-tal. Genusvetenskapen var en teori som byggde på att kvinnor var underställda män och förtryckta av det s.k. patriarkatet. Den fria individens vilja och ansvar var inget som genusvetenskapen erkände. Den tidens s.k. tidningar som fortfarande trycktes på det nu sällsynta materialet papper dominerades av kulturjournalister (länk till Maria Sveland) och debattklimatet var kraftigt styrt av radikal- och statsfeminismen. Maria Sveland blev ironiskt nog en av de aktörer, vars böcker och tidningsartiklar var baserade på enbart förvirrade känsloargument och gnäll, som bidrog till såväl genusvetenskapens som statsfeminismens fall i Sverige. Hennes böcker finns att läsa som textfiler i ett av Stadsarkivets innersta bergrum, även kallat Det feministiska biblioteket.

Feminismen och genusvetenskapen var så utbredd att t.o.m. många män bekände sig till den enda rätta läran. Dessa män fick senare statliga bidrag för att genom psykoterapi och kbt-behandling få tillbaka sin självbild. En stor mängd av männen låg inlagda på det nu nedlagda Zolfagary-institutet. 

Den svenska staten tvingades också avskriva studielån för flera miljarder kronor då de blev stämda av en enorm grupp människor som lurats att gå utbildningar i genusvetenskap vid de svenska högskolorna och universiteten.

Kuriosa.

Begreppen yttrandefrihet och sakliga argument kallades under den feministiska eran för samlingsbegreppet näthat.

Obs! Detta är satir och hittepå. Jag kan lika lite se in i framtiden som jag kan se osynliga strukturer.

Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Hurtbullen

   /  25 september, 2012

  Det värsta är ändå, att det du skrev antagligen inte är science fiction, utan att du kommer att få rätt,vad tiden lider.

  Nu till den intressanta följdfrågan (Av ren nyfikenhet) Hur ser samhället ut efter statsfeminismen fått sina statliga anslag undandragna och gått i konken och dragit med sig hela arenan av skattefinansierad kvinnoindustriell lobby ?

  Svara
  • Jag vet! Jag kan bli så himla nyfiken hur det kommer att bli. Någonting kommer ju definitivt att hända i framtiden. När resurserna minskar/tar slut så ändras ju prioriteringarna hos människor. En sak som vänstern, genusgalningarna och feministerna inte verkar fästa någon större tankeverksamhet vid är hur mycket nettoskattepengar som rinner iväg från Sverige varje år i och med att folk som har möjlighet (höginkomsttagare) flyttar utomlands. En fortsatt ökad invandring (som till stor del är beroende av försörjningsstöd) plus mindre nettoskatteinbetalningar kommer ju att till slut bli väldigt märkbart. De där kalla högervindarna som blåser består ju till en del av helt vanlig basic matematik. Tyvärr så tror jag att det kommer att ta så lång tid innan Sverige vaknar till att de ev. resurser som frigörs av att lägga ned vissa verksamheter redan är förbrukade i förhand.

   Svara
 2. Rick

   /  26 september, 2012

  Fantastisk ironi. Du har också i tidigare inlägg här och på annat håll visat att du kan ironisera som få, så varför inte göra det till ”din grej”?

  Svara
 3. Kim

   /  4 oktober, 2012

  Maria Svelands tredje bok handlade om ett påstått ”hat” mot feminister. I folkmun kom boken att kallas ”Stackars Maria, Volym 3” men den rönte ändå vissa framgångar på försäljningslistorna.

  http://www.ottar.se/artiklar/dagbok-fr-n-feministisk-skrivarverkstad

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: