Män som hatar män.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/alexschulman/article15528843.ab

De genuskorrekta pseudomännen börjar vända sitt självförakt utåt. Man undrar hur till och med min favorittidning Aftonbladet kan släppa igenom en sådan här text? Förutom att den dryper av ett missriktat människoförakt rent allmänt så visar den tydligt att ensamma män är losers som får skylla sig själva att de får äta ensammiddag på fyrkantiga tallrikar, runka samt ägna sig åt andra läskiga beteenden. Män som har kvinnor och fyraåriga barn ska definitivt INTE och förmodligen aldrig gå ut på lokal efter en arbetsvecka. Nej, de ska snällt gå hem och ta hand om fyraåringen så att kvinnan kan åka på spa eller yoga-läger för att vila upp sig under helgen.

Nu ska man ju inte ta Alex Schulman på så mycket allvar över huvud taget, jag tycker mest att fenomenet är intressant, män som hatar andra män. Man undrar om de gör det för att det förväntas av deras kvinnor? En annan sak som man också ska komma ihåg är ju att medieparet Schulman är mycket tjusigare än oss andra och det är är ju väldigt provocerande för dem att män utan kvinnligt sällskap har MAGE att gå ut och dricka öl när Schulmans vill gå på restaurang. Herregud liksom! De som hade peppat upp sig genom att klappra runt med Manolo Blahnik-klackar på parketten och allting. Fy fan så jävla oförskämt av pöbeln att gå på lokal!

Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. dolf

   /  30 september, 2012

  Ja, det var en minst sagt underlig krönika. Klatchig titel på ditt inlägg 🙂 Kanske något för nån som vill skriva en momentan trilogi. De två andra titlarna blir ”Den osynliga strukturen som kollapsade” och ”Pojken som onanerade med kondom”

  Svara
 2. Kim

   /  30 september, 2012

  Om man väljer fel resturang till sin parmiddag.

  Vanligt folk ba: skit också, älskling, vi går nån annan stans. Sagt och gjort.

  Alex Schulman ba: vi sitter kvar, förihelvete älskling, så har jag något att skriva ännu en meningslös och hatisk kolumn om i Aftonblaskan. Fina klackar du har, förresten, för du påminner mig om min Mamma. Det måste jag också skriva i kolumnen så att alla ska veta det.

  Svara
 3. Konstigt att Alex Schulman får betalt för att skriva sådan smörja.

  Svara
 4. juggen

   /  1 oktober, 2012

  Jag tycker man skönjer en avundsjuka och alldeles för stark önskan åt att skriva skönlitterära verk. Eller så har han ett otroligt luktsinne som kan känna lukten av lunchmat som fastnat mellan tänderna, trots att han sitter en bit ifrån (gissar jag) med sin uppklädda hustru. Hat är för övrigt ett starkt ord, man kan ju undra varför A. Schulman hatar så mycket, kan det vara något i hans förträffliga barndom som har bidragit till detta? Eller var det måhända så att hans egen far inte kom hem när han själv var fyra år gammal?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: