Mina barn installerar ibland appar på min iPad.

20121120-202947.jpg

Förlåt, genusforskning.

Lämna en kommentar

6 kommentarer

 1. Ja, jag tycker verkligen du ska säga ”förlåt”. Parapsykologi är ett giltigt forskningsområde.

  Svara
  • Inte för skattepengar!

   Svara
   • Jag skulle väl vilja påstå att det nog beror på hur en sådan forskning skulle bedrivas. Och tio gånger hellre att man använder pengarna till seriös forskning om parapsykologi än att man använder dem till genusforskning. (fast det var väl egentligen inte min avsikt att min kommentar skulle ses som ett försvar av parapsykologi).

 2. Grattis förresten, jag inser att du klurat ut hur man lägger upp bilder 🙂

  Svara
  • Nja, alltså anledningen till att det går så jävla illa för mig med länkar och så är för att jag gör allt från min iPad. Vi har bara engelskt tangentbord på datorn så den går inte att skriva på för då får jag en stroke direkt. Den där bilden har jag lagt upp via WordPress-appen och det är jättekonstigt. Dessutom kommer jag nu inte ihåg hur jag gjorde. Men annars är allt bra…

   Svara
   • stackars liten 🙂
    Du vet väl att man kan ställa om tangetbordet till olika teckenuppsättningar, oavsett vad det är för märkning på tangenterna. (Jag växlar ständigt mellan engelskt och svenskt keyboard, beroende på om jag skriver på engelska eller svenska, och beroende på vilka andra tecken jag vill använda.) Behöver du titta på tangenterna när du skriver så kan ju enkelt klistra fast små ‘å’, ‘ä’ och ‘ö’ på de aktuella tangenterna (och göra likadant med andra tecken som skiftar om det behövs)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: