Biff Linderborg.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article15878917.ab

Revolutionsromantikern och åsiktsförtryckaren Åsa Linderborg är jävligt förbannad nu vad det verkar. Hon verkar inte tycka att ”lagen om hets mot vissa utvalda folkgrupper” fungerar som den ska och verkar tro att vanliga människor, som inte är utbildade inom journalistik och annat viktigt, kan lyckas med konsten att läsa saker på The Internet och bedöma sanningshalten i vad de läser. Det märkligaste av allt är att hon inte alls verkar koppla ihop åsiktsförtryck med SD:s framfart i Sverige? Åsa Linderborg är fortfarande övertygad om socialismens förträfflighet och verkar heller inte ha tänkt tanken på vad de gamla öststaternas uppblossande nationalistiska strömningar skulle kunna ha för kopplingar till det mångåriga åsiktsstyret som rådde i dessa länder.

Nu är ju jag varken historiker eller journalist på en så välrenommerad kvällstidning som Aftonbladet men jag tror att jag klarar av att läsa dumma saker som dumma människor skriver på internet? Jag betackar mig liksom Åsas beskydd vad gäller den biten. Jag gillar inte heller rasister men jag gillar åsiktsförtryck á la Aftonbladet ännu mindre. Jag anser att dessa censurivrare visar prov på en mycket märklig människosyn och det är stor ironi att klasshaterskan Linderborg visar ett så stort förakt för en så stor grupp människor, för handen på hjärtat Åsa, inte tror du väl att dessa unga män som ”hatar” och ”rasar” på The Internet tillhör de klasser i samhället som du i din tur anser att det är i sin ordning att hata?
Personligen så anser jag att det finns alltför många idioter i Sverige, och i andra länder, om detta hymlar jag icke! Dessa människor brukar hänfalla åt ensidiga tolkningar av sin omvärld och blir inte sällan såväl rasister som sexister. Jag tror å andra sidan att de farligaste av dessa personer inte återfinns bland de värsta anonyma kommentatorerna, dessa många gånger hatiska människor kan kanske på sin höjd organisera någon slags löjlig parad för någon gammal nazist som kanske dog för 30-40 år sedan. Dessa människor faller ofta på eget grepp eftersom de väcker mer avsky än vad de erhåller sympatier. Nej, de farligaste återfinner vi bl.a. bland journalister och politiker som tillåts spotta ut sina diskriminerande åsikter och styra människor med dem, som låter missnöjet gro och anta större och större proportioner
En annan ironisk sak är att Linderborg inte skulle vara någon alls vore det inte för detta klassamhälle hon önskar störta. Klass mäts ju som bekant inte endast i börd och pengar på banken, det finns olika klassystem här i världen och hon själv tillhör ju den ytterst privilegierade klassen vit, välbetald journalistkvinna, till synes helt oantastlig eftersom hon får vara kvar där hon är och sprida sin tjatkommunism. Hon har bara ett argument och det är att störta det där klassystemet och tysta meningsmotståndare. Men, det är ju klart, hon tycker ju att kommunismens hierarki är okej och ur det perspektivet så har hon ju rätt att tillhöra nomenklaturan eftersom hon tillhör de renläriga. Jag hoppas hon får fortsätta skriva för ju mer hon skriver desto mer kommer hon få skämmas en vacker dag.

Med tanke på vad hon då anser är felaktigheter som sprids om olika nationaliteters förehavanden och egenskaper är ju detta så ytterst pinsamt, att någon som beter sig på detta viset gör anspråk på att reglera vad som skrivs på internet.

Mina damer och herrar, plocka fram skämskuddarna.

http://m.sverigesradio.se/artikel/5360170?programId=3718

Så, nu är Åsa superarg för att hon sköt sig själv i foten med sin skitblogg. Hon kanske rent utav känner ett irriterande fladder i bröstet när hon ska försöka somna?

ATT INTE ALLA BARA KAN GÖRA SOM ÅSA LINDERBORG SÄGER?!

Mer om detta:
http://toklandet.wordpress.com/2012/12/05/ironin-kan-vara-smartsam-ibland/

Följande inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Jag tycker det här är mycket obehagligt. För jag tror inte för ett ögonblick att det här att börja granska ”järnrörssajterna” är något som har uppstått som en ljus idé hos Aftonbladet för att skapa upplagor, utan snarare att det följer som en logisk följd på att man tidigare ändrade om kommentarsfälten för att ”människor skalls stå för sina åsikter under eget namn och inte kunna dölja sig bakom anonymitet” (men det skall vara hemligt vad man röstar på, och uppgiftslämnare till tidningar har anonymitetsskydd, jag har lite svårt att förstå logiken). Någonstans tror jag det hela ingår i en kampanj (och att själva källan till denna kampanj ligger utanför AB) som har tills syfte att bredda marken för lagstiftning om internet. Och som jag sa hos toklandet:

  Kan mycket väl tänka mig att ”bloggen” som de ”tvingades stänga ned” är ett rent fantasifoster som aldrig har existerat, eller aldrig var menat att existera mer än några få dagar för att ge legitimitet till argumenten för att få tysta ”järnrörssajterna”. Jag tror det handlar helt om demagogi och retorik.

  Obehagligt, jävligt obehagligt.

  Svara
 2. Vadå järnrörssite, menar hon Aftonbladet.se? Våld, hets och kändisskvaller på en och samma plats.

  Svara
 3. Lorem Ipsum

   /  5 december, 2012

  Jag skäms för att jag delar samma phylum som henne. Gjorde Biff en konsekvensanalys innan hon var frikostig med sanningen?

  Hon påminner i sitt handlande mest om nån random snubbe på internet som lyckas elda upp sina ögonbryn

  Svara
 4. Hurtbullen

   /  5 december, 2012

  Linderborg på Aftonfifflet skall minsann inte klanka på Karin Olsson kulturchefen på ..örk .. Expressen .

  ÅÅÅÅhåååå tjejer ååååhåhhååå tjejer , vi måste höja våra röster ………

  Olsson har varit igång och gjort reklam för Sverige och skyltat sina illa dolda feministiska analyser på Julien Assange affären i självaste The Guardien , den mest prestigetyngda tidningen vänstern någonsin skapat (o.k. den är bra, väldig bra läsning) Linderborg är bara avundsjuk , eller bara avundsvärd repetetiv , eller bara sjuk….? Eller kommer hon också från Falköping ?

  Fast artiklarna av Olsson är dråpliga och skämsiga i all sin illa dolda illvillighet.

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/nov/02/assange-hero-zero-swedes-pitiable

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/aug/16/julian-assange-few-friends-left-sweden

  Svara
 1. Notiser | Bashflak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: