Anna Klara Bratts säkerhetspolisstyrka.

Inte nog med att detta Pepparkaksgate är något av det bedrövligaste jag har bevittnat i mediesammanhang på länge, nu ska Anna Klara Bratt med anhang på låtsastidningen Feministiskt Perspektiv dessutom kartlägga när olika pepparkaksrelaterade Facebook-grupper har startats. De har ju ägnat sig åt kartläggning av grupper förut och de kanske den dagen de har fått sina bidrag indragna funderar på att sadla om till FÄPO? Feministiska Ängslig(hets) POlisen. Mitt tips till dem är att läsa på lite om tidsskillnader i världen, kanske åka på en liten genusresa till Greenwich och kalibrera sina klockor ordentligt.

De kanske också kan passa på att ordna en liten genuscertifierad rekommendationsskrift om julfirande så att man inte helt oavsiktligt gör fel, då blir ju hela julhelgen förstörd och Anna Klara kanske måste gå in på sin låtsastidningsredaktion för att kartlägga när jag postade fotot på min misslyckade julskinka på Facebook. Det blir ju lite komplicerat eftersom jag bor i en annan tidszon dessutom, kanske måste hon ta in en licensierad genustidskonsult på självaste julafton, och det vet ju alla hur dyrt det är.

”Feministiskt Perspektivs chefredaktör Anna-Klara Bratt konstaterar att det är olyckligt att läget är oklart:…”

Jag konstaterar att det är olyckligt att Anna Klara och hennes redaktion agerar nätpoliser och gör bort sig totalt, olyckligt för dem alltså. Lite Dupont et Dupond över det hela. Hur som helst så bör redaktionen kanske överväga att lämna tomten och bocken hemma innan de åker på sin lilla studieresa i tiden.

http://feministisktperspektiv.se/2012/12/11/den-politiska-agenden-bakom-laxa/

http://feministisktperspektiv.se/2012/12/14/olyckligt-om-facebook-visar-fel-tid/

Lämna en kommentar

4 kommentarer

  1. Snacka om ägda. Varför skriver FemPers om denna fråga överhuvudtaget? Vill de månne slå vakt om rätten att fortsätta säga ‘gubbe’?

    Svara
  2. Verkar som du har något emot Anna Klara Bratt. Du kanske behöver äta mer pepparkakor så du blir snäll?

    Svara
  1. Genusgeografi. | Rockis månadsbrev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: