Lo Kauppi och kukskorna.

20130418-104125.jpg

Rockis månadsbrev/Miljöpolitik.

På Nyheter24 och bloggen Häxanmexan läser jag att Lo Kauppi har tillverkat ett par kukfärgade kukskor av ett par kukfärgade platåpumps och två kukfärgade dildos som hon har skurit hål i och sytt på över klackarna. Osökt far mina tankar till filmen När lammen tystnar och den nedlagda psykiatrin i Sverige – i övrigt inga fler jämförelser.

Tydligen har även ALEXANDRA PASCALIDOU instagramat spektaklet i en gillande och humoristisk ton. Då jag anser att man är fri att skämta om vad som helst är detta naturligtvis helt i sin ordning på samma sätt som jag är fri att tycka och säga vad jag vill om detsamma.

Vad tycker jag då, kanske någon undrar? Jag tycker att det är synd att två fullt användbara dildosar, som hade kunnat komma väl till användning någonstans, har förstörts. I denna tid av konsumtionshysteri och miljöförstöring så borde främst den grupp som drömmer om ett samhälle utan äckliga, patriarkala män spara lite bättre på resurserna då de kan komma att stå där en vacker dag utan varken det ena eller det andra. Naturgummi är ett material som kommer att ta slut och andra syntetiskt framställda gummisorter kan framkalla allergier på känsliga slemhinnor vilket i sin tur kan orsaka det smärtsamma tillståndet vestibulit.

I övrigt kan jag konstatera att Kauppis dramatiskt överdrivna provokation mot Flashback endast har givit upphov till en handfull halvhjärtade inlägg, likt detta från mig.

http://nyheter24.se/noje/kandissverige/740435-jag-har-inte-provat-ollonet-ar-for-kansligt

http://blogg.vk.se/Mexan/2013/03/17/med-en-skruv-los-och-muttern-i-pannbenet-helt-lost-1201886

Tillägg: Jag inser nu att man även kan vara allergisk mot latex men det här är ingen jävla kemiblogg. Bara så vi är överens.

Annons
Lämna en kommentar

18 kommentarer

 1. Blåval Rödval

   /  18 april, 2013

  Varför kommer jag att tänka på varenda kulturkofta och feminist när jag hör den här låten?

  Svara
 2. Hjalmar

   /  18 april, 2013

  Mmm, det är visst inte bara Lo Kauppi utan därtill ALEXANDRA PASCALIDOU som har glömt att ta sin medicin. En psykolog skulle väl kunna ställa diagnos enbart på blderna:)

  Kauppi har alldeles för många ‘feminister på loftet’, ‘feminister i kanoten’, och ‘feminister på kvasten’… Vilken man vill vara ihop med en så händig kvinna? Att Figge Norling vågar sova på nätterna är en gåta.

  Svara
 3. AV

   /  18 april, 2013

  Efter det blir det lite svårt att leta dolda vulvor i film och klaga. Men de ser det nog som att de ger igen, slår underifrån, och då är allt ok.

  Svara
 4. Farbror Freud är framme varje gång jag scrollar blogglistan, så att jag läser ‘Lo Kauppi och kuksugerskorna’ som titel på detta inlägg

  Svara
 5. Pelle2

   /  18 april, 2013

  Jag blir bara så otroligt trött på denna typen av tokfeminism.

  Vad hade kauppi och hennes extremfeministiska vänner sagt om en man hade tillverkat
  skor av en lösf**ta och gått ut med dom offentligt ? Manligt förtryck av det kvinnliga könet
  eller kanske kvinnoförnedring ?

  fast detta kanske bara är en variant på den extremfeministiska könstouretten ?

  Svara
 6. Ninni

   /  18 april, 2013

  Jag tycker att det är synd att två fullt användbara dildosar, som hade kunnat komma väl till användning någonstans, har förstörts.

  ;D

  Har du sett vi blivit kändisar? http://genusdebatten.se/vi-ar-under-lupp/

  Svara
  • Jo tack, det hela känns mycket spännande. Jag ser också att EU står som en av sponsorerna till spektaklet vilket innebär att man är med och betalar vilket är det som stör mig mest av allt. Dessutom betalar vi för att hon ska doktorera i att använda Google. Toppen, verkligen!

   Svara
   • Ninni

     /  18 april, 2013

    Men googla är ju svååååårt!

   • Blåval Rödval

     /  18 april, 2013

    Sexton sidor in i texten kommer det första stora avslöjandet som vi skattebetalare så länge har väntat på. Det intressanta är att hon inte har tagit sig tid att läsa igenom material, men inkluderar länkar till bloggarna likt förbannat. Hade hon svårt att få ihop rätt antal sidor?

    …In addition, it is no surprise that the Internet contains overwhelmingly loads of information, and I have not yet been able to go through neither all the blogs that possibly could be part of the network nor all the blog posts on the blogs included in the analysis…

    Hon har upptäckt att internet är stort. Imponerande. Skönt att se mina skattepengar jobba… för departementet för det helt uppenbara.

    Nitton sidor in i eländet kommer det ett avslöjande som får nyheten om vart Jimmy Hoffas kropp tog vägen att blekna i jämförelse.

    …Recommending each other’s blogs not only in the blog roll but also in the blog posts is very usual, as is the use of each other as references in the text, and cheering at each others argumentation in the commentary fields following the blog posts…

    HON HAR AVSLÖJAT HUR ”VI” ARBETAR!!!

    PACKA IHOP OCH DRA FORT SOM ATTAN!!!

   • Hahahaha, jag dör!

 7. Du är berömd Rocki!

  Svara
  • Du med Tokis! Tänk vad häftigt alltså! Lo Kauppi lyckas inte ens kvala in på listan över de 100 farligaste kvinnorna i Sverige och jag är med på en lista över män som hatar kvinnor.

   Svara
   • Haha, vi borde skicka ett tröstmail till henne!

    Eller ett hånmail och säga att hon får kämpa lite mer, jag har ju bloggat i ca sju månader fram till feb och är redan med på listor medan hon har kämpat hela livet… 😉

   • Jag har mailat. Texten finns kopierad på Genusdebatten.

  • Bash FTW!

   Svara
 1. Morgonens första skratt | Häxanmexan
 2. Jag hade fel om Sebbe | Häxanmexan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: