F.Y.I guys!

http://www.visitsweden.com/sweden/Featured/Sweden-Beyond/Society/

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

13 kommentarer

 1. Ekvalist för bövelen!

  Svara
 2. Svenska statens turismorgan: ”The Modern Swedish Man is a Feminist”
  Kubanska statens turismorgan: ”The Modern Cuban Man is a Marxist-Leninist”
  Saudiska statens turismorgan: ”The Modern Saudi Man is a Salafist”
  Vitryska statens turismorgan: ”The Modern Belarusian Man supports Lukashenko”

  Härligt med ideologisk propaganda riktad mot utlandet.

  Svara
 3. Fan kriminellt. Svensk ambassad ägnar sig åt förtal av en stor del av befolkningen. Synd att det finns något som heter diplomatisk immunitet. Det vore befogat med fängelsestraff.

  Svara
  • Seriöst alltså. Hade det varit okej om vår ambassad t.ex. hade sagt att ”den moderna svenska mannen är vänsterpartist/miljöpartist/vafansomhelstpartist” (stryk det som ej önskas)?
   Att påstå att han är feminismt är precis lika illa. Och det är fan i mig kriminellt. .

   Svara
 4. Dreadlock

   /  4 maj, 2013

  Efter lite browsing på övriga topics på ambassadreklamen verkar hela upplägget riktad mot presumtiva migranter från usa in till ussr- förlåt….Sverige.

  Vet våra amerikanska pionjärer , som vill satsa på en karriär i sverige, om att Stockholm toppar listan över flest singelhushåll (över 50%) att de kommunala skolorna är mindre bra, att ungdomsarbetslösheten -25 år närmar sig sydeuropeiska nivåer. Att många barnfamiljer är förskuldade upp över öronen, bara för att kunna BO någonstans vettigt . 2 timmars pendling till arbetet varje dag är legio. Att man betalar världens högsta skatter för privilegiet att känna sig sådär egalitär och fri.

  Svara
 5. robjoh

   /  4 maj, 2013

  Jag är alltså omodern 🙂

  Hur kan Svenska ambassaden få uttala sig om vilken ideologi jag ska få ha?

  Svara
 6. Ledsen om jag trampar nån på tårna nu men… Att vara en modern man är, enligt min uppfattning, att vara en ”öppen och härlig kille” som gillar ”djupa samtal” och ”möten mellan människor”. Den moderna mannen tycker det är jättejätteviktigt med miljön och att klimatfrågan är jättejätteviktig men bor i en storstad dit massor med mat måste forslas med fossila bränslen och skulle aldrig nånsin få för sig att skita ner händerna med att gräva ett potatisland för att komma undan den jättejättehemska besprutade potatisen. Istället sitter han i sina märkeskläder och hipsteroutfit och lyssnar på senaste Coldplayskivan el liknande medan han fäpplar med sin iPad och på Facebook uttrycker hur bestört han är över att hästkött säljs som nötkött – men skulle aldrig kunna tänka sig att köpa en halv oxe från en bonde han känner för att komma undan detta problem – ”nån” borde fixa det jättejättehemska problemet liksom.

  Tycker Ekvivalist är spot on. Det här är propaganda man brukar få se från diktaturer. Och naturligtvis är det tänkt att provocera. Jag skrattar åt den ”moderna svenska mannen” och det gör man i resten av världen också. Inte ens feminister gillar den ”moderna svenska mannen”, det visade Rockis inlägg häromdagen.

  Svara
  • Kristian

    /  29 maj, 2013

   ”möten mellan människor,” ja. Tänker osökt på Riskradions inslag om ”Människor mötas”.
   ”Den mänskliga gemenskapen kan per definition inte betyda så mycket för djur.”

   Svara
 7. Hjalmar

   /  7 maj, 2013

  Herregud, själva definitionen av tragikomiskt. Så nu vet hela världen att svenska män är kvinnor. Vår kultur har passerat zenith.

  Svara
 1. The Modern Swedish Woman used to be a Feminist | Kimhza Bremers Bodega

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: