Bara en till!

20130609-221348.jpg

Jag är så jävla bra på att rita alltså!

Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Christian Lonnvik

   /  9 juni, 2013

  Fantastiskt rolig och bra, sluta inte!

  Sent from my iPhone

  Svara
 2. Mer, mer, mer!!!
  Den första hade jag lite svårt att förstå, du tecknar nästan lika illa som jag, men den här var …. SUPERB! Fler såna!

  Svara
 3. AV

   /  9 juni, 2013

  Tyvärr är det sant att vissa barn verkligen mår bra av att gå i förskola. Alla drar inte vinstlotter i föräldralotteriet. När barnen kommer tillbaka med samma kissblöja som personalen satte på dagen före. Där det inte finns varken omvårdnad eller utveckling. Då är förskolan en livboj. Men att därtill göra det obligatoriskt är att gå för långt.

  Jag har haft gymnasieelever som dök upp kl 7 när skolan öppnar och satt kvar till kl 21 när larmet gick på. Varje dag! När skolan blir ett lufthål jmf med hemmet. Det är tragiskt att se.

  Så frågan är inte så enkel.

  Svara
  • Håller med att det för vissa barn är ett bättre alternativ, vilket givetvis är tragiskt. Dock har jag sett flera exempel på motsatsen, vilket kan vara minst lika illa. Jag har personligen inget emot förskola, båda mina barn har gått på förskola dock inga långa dagar och inte alla dagar i veckan. Hade det funnits alternativ som lekis eller motsvarande hade jag valt det istället. Vad jag motsätter mig är att det över huvud taget diskuteras att det skulle vara obligatoriskt. Det skulle dessutom inte göra någon skillnad för de barn som far illa av sociala skäl eftersom jag är rätt så säker på att dessa barn redan går på förskola, så många timmar som möjligt i vissa fall. Att barn till invandrare ska ges möjlighet till att lära sig språket kan man säkert lösa på andra sätt än att göra det obligatoriskt för alla.

   Man måste också skilja på förslagen om allmän förskola från tre års ålder och diskussionen om att den skulle bli obligatorisk.

   Svara
  • Det här du skriver om gymnasieeleverna, det gör mig sorgsen.

   Svara
 4. Dagis är bra. Man lämnar sina barn i händerna på proffs som har tre års högskoleutbildning i sitt yrke och brinner för sitt jobb. Där jag bor satsar de på matematik redan i tre-årsåldern och genuspedagogik vill ingen höra talas om. Men det är nog inte alla som är så lyckligt lottade.

  Svara
  • Dagis kan vara mycket bra, det betyder inte att den ska vara obligatorisk. Dessutom finns det barn som inte gynnas av att vistas i den miljön när de är mycket små.

   Mina barns förskola var också bra men jag vet inte om jag hade velat ha dem där mer än max sex timmar per dag och alla dagar i veckan. Båda mina barn älskade att gå på dagis men var rätt så nöjda när jag kom och hämtade dem. Det förekom också personal som var allt annat än proffs.

   Svara
 1. ”Döda” kvinnor i reklam « Toklandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: