Vänner!

Det har skett ett genusuppror i Sverige. Det handlar om pyjamasar. Detta är en mycket viktig fråga för demokratin enligt Aftonbladets ”Politikerkollen – dina ögon och öron i maktens korridorer”. Tack och lov att vi medborgare får ta del av denna viktiga information som hittills har fått ”3000 likes” och ”drygt 220 kommentarer”.

http://bloggar.aftonbladet.se/politikerkollen/2013/03/fridolins-bild-startade-genusuppror/

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

12 kommentarer

  1. Kristian

     /  7 mars, 2013

    Så miljöfrågorna är lösta redan? Liksom arbetslöshet, vård, skola, omsorg, neddragningar, konkurrenskraft … Bra jobbat, miljöpartiet.
    Tur att vi har ett parti som har språkrör i stället för sådana där partiledare som bara vill ha uppmärksamhet.

    Svara
    • Fast med tanke på hans ålder när han kom in i riksdagen så var han nog inte mer än ett provrör då… 😉

      Svara
    • trollan

       /  7 mars, 2013

      Fast nu tycker jag väl inte att det är Fridolin som är problemet och felprioriterad. Jag reagerar mer på att man från Politikerkollen anser att detta är en fråga som är av vikt. Vad Fridolin skriver som pappa mer än politiker känns inte som något som behöver representera Miljöpartiet.

      Men eftersom det är det enda jag sett från Fridolin på länge så kanske det är så att man från Politikerkollen tror att det är den nya stora frågan för partiet 🙂

      Svara
      • Kristian

         /  7 mars, 2013

        Det har du rätt i, jag läste slarvigt. Som privatperson får han ägna sig åt vad han vill.

    • Från min sida var detta främst ytterligare ett angrepp på min favorittidning Aftonbladet som verkar se begreppet journalistik som att granska personers bloggar och Facebook-sidor för att på så sätt generera nyheter. Det är sorgligt och de borde alla skämmas!

      Svara
  2. Vad är det för fel med att ge en ”pojkpyjamas” till en flicka som älskar Alfons Åberg? Vill Gustav Fridolin och de upproriska facebooksvännerna befästa traditionella könsroller, eller vad är det frågan om?

    Svara
    • Om man inte har några problem då gör man problem av saker som inte är problem. Så är det bara, det är så folk rullar.

      Svara
  3. Hurtbullen

     /  7 mars, 2013

    Efter drygt 5 veckors ”semester” från alla genusfrågor , så sjönk både blodtryck, ökade livskvalitén och befrämjade min libido. 🙂

    Nu fattar jag inte ens vad Fridolin vill ha sagt. Omfamnar min ljuvliga nyfunna ignorans och skanderar mitt nya slagord : Make love not Genus !

    Svara
  1. Jag, en misogyn kvinnohatare … | Genusdebatten

Lämna en kommentar